Kérj árajánlatot kültéri árnyékolóra, szakértő partnereink pedig felveszik veled a kapcsolatot! ->>>

Ha árnyékolás, akkor pavilon!

Ha árnyékolás, akkor pavilon!

A pavilon talán az egyik legnépszerűbb megoldásnak számít, ha árnyékolásról van szó, amin a praktikusságukat és a sokoldalúságukat tekintve nincs is min csodálkozni.

Ha nincs egy kert megfelelően árnyékolva, akkor annak a kihasználása igen nehézkessé válik abban az esetben, mikor erőteljesen tűz a nap.

Mondhatnánk azt is, hogy egy körültekintően megtervezett kerthez legalább annyira hozzátartozik egy kültéri árnyékoló, mint a bokrok, a virágok, a pázsit vagy akár a fák.

A pavilon nem csak véd minket a kedvezőtlen időjárástól az udvaron történő tartózkodásunk alatt, de még egy, a díszkertünkhöz méltó esztétikai elem szerepét is képes betölteni.

Tulajdonképpen mit is nevezünk pavilonnak?

Tulajdonképpen mit is nevezünk pavilonnak?

A pavilon egy folytonos tetőszerkezettel ellátott épület a kertben, mely így kiváló védelmet biztosít az eső és a perzselő napfény ellen.

A kialakítást és az építőanyagot tekintve rengeteg változatról lehet beszélni, ami azért is jó, mert így bármilyen típusú épülethez és kerthez meglehet találni az ideális választást, így nyugodt lehetsz afelől, hogy a pavilon nem fog kilógni a környezetéből.

A díszkerted csaknem tökéletes, de Te mégis tovább fokoznád?

A díszkerted csaknem tökéletes, de Te mégis tovább fokoznád?

Egy kerttel bizony sokat kell foglalkozni, ezt mindenki tudja, aki kertes házban él.

Amennyiben egy kertre nem fordítanak elég időt, akkor az hamar rombolni kezdi egy ház külső megjelenését, miközben ennek éppen az ellenkezője lenne a cél.

Akár Te magad áldoztál kemény munkaórákat a kertedre, akár másokat bíztál meg ezzel a nehéz feladattal, joggal várhatod el, hogy a befektetett időd és pénzed megtérüljön.

Ha valaki sok-sok órát töltött azzal, hogy gyomláljon, ásson, ültessen és gondozzon, attól nem meglepő, ha igenis tökéletes eredményt követel meg.

A pavilon egy olyan építmény, ami képes elhozni ezt a tökéletességet, és felrepíteni a kerted az igazi magasságokba, így az még látványosabbá válik, mint amilyen eddig volt!

A pavilon nem csak szép, de hasznos is!

Előfordult már veled, hogy majd’ megörültél a négy fal között, és ki szerettél volna ülni a kertedbe relaxálni, de a túl erős napsütés miatt jobbnak láttad, ha lemondasz róla?

Esetleg ugyanez megtörtént veled, csak éppen az eső miatt?

A pavilon nem csak szép, de hasznos is!

Egy pavilonnal az udvarodban ez soha többé nem eshet meg, hiszen a tetőszerkezetének hála tökéletesen védve leszel ezektől a körülményektől, és nem jelent akadályt többé, hogy önfeledten a szabad levegőn tartózkodj!

Grillparti a szakadó esőben? Igen!

Ha még nincsen pavilonod, de szeretsz húst sütögetni a kertben, valószínűleg előfordult már veled, hogy le kellett mondani a gondosan előkészített eseményt, mert az időjárás nem adta rá az áldását.

Ott állni a bepácolt húsokkal, a felvágott zöldségekkel és az előre behűtött sörökkel, és közben tudni, hogy az egészből nem lesz semmi, az meglehetősen kellemetlen, a meghívott vendégekről már nem is beszélve.

Ne engedd, hogy holmi eső miatt el kelljen napolni a kerti bulit, és inkább mérlegeld egy pavilon telepítését a kertedben!

És ha már grillparti: nem kellemesebb mindenkinek egy gyönyörű pavilon alatt eltölteni egy ehhez hasonló összejövetelt, mint egyszerűen a szabad ég alatt?

Csak egy jó kivitelezővel valósíthatók meg a TE elképzeléseid!

Csak egy jó kivitelezővel valósíthatók meg a TE elképzeléseid!

Egy pavilonnak a kialakítása és elhelyezkedése igen változatos lehet, ami Neked igazán jó hír!

A kerted közepére szeretnél egy ilyen építményt?

Lehetséges!

Inkább egy, a házadhoz közvetlenül csatlakozó pavilonra vágynál?

Nem jelent problémát!

A fenti állítások persze csak akkor képesek helytállni, ha egy felkészült és profi kivitelezőt bízunk meg a feladattal, aki képes az egyéni igények teljesítésére is.

És most nem csak a pavilon elhelyezkedésének a fontosságáról beszélünk, hanem a stílusáról is!

Teljesen megértjük, ha egy olyan pavilont szeretnél az udvarodba, ami passzol a házad stílusához, hiszen egy igényes ember erre törekszik.

Az ilyen magas szintű elvárásoknak azonban nem képes minden kivitelező megfelelni, de biztos lehetsz benne, hogy felkészült partnereink azok közé tartoznak, akik mindig megtalálják a megoldást!

Szilárd vázas vagy lebontható pavilont érdemes-e választani?

Talán azt gondolod, ez egy újabb eldöntendő kérdés, ami még egy problémát vet fel, de valójában örülni kell annak, hogy ennyire árnyaltak a lehetőségeink, főleg akkor, ha sikerült olyan kivitelezőt találni, aki ellát minket a tanácsaival a megfelelő döntés meghozásában.

A lebontható pavilonok egyértelmű előnye az áthelyezésük egyszerűsége és gyorsasága!

Ha később, mondjuk, egy kertátalakítás során úgy ítéljük meg, hogy előnyösebb egy másik hely a pavilon számára, akkor a költöztetés nem fog különösebb akadályba ütközni.

Azonban a lebontható pavilonok általában jóval kevésbé ellenállók az erősebb széllel szemben, ezért sokszor tanácsosabb őket lebontani, ha el akarjuk kerülni a szerkezetük eldeformálódását.

A fixen elhelyezett pavilonok ezzel ellentétben az erősebb széllel szemben is ellenállók maradnak, így nem kell aggódnunk, hogy a szerkezetük akár csak kisebb mértékben is rongálódna.

A szilárd vázas változatok áthelyezése, bár egyáltalán nem lehetetlen, csak viszonylag komolyabb munka árán lehetséges, így ezzel mindenképpen számolj, ha egy ilyen változat mellett döntesz.

Gondolkodsz egy pavilon beszerzésén? Akkor biztosan a legjobb kivitelezőt szeretnéd!

Csak annyit kell tenned, hogy kitöltöd az ajánlatkérő űrlapunkat, ami csak pár percet igényel Tőled!

A többit már nyugodtan ránk bízhatod, és rövidesen felveszi a kapcsolatot veled a kivitelezőink egyike, akik a legjobbnak számítanak a piacon a tervezést és a megvalósítást is figyelembe véve!

Kérj árajánlatot kültéri árnyékolóra! Töltsd ki űrlapunkat, és megtudhatod, milyen lehetőségek állnak rendelkezésedre!

Árajánlatkérés

Melyik megyében tervezed a telepítést?

További cikkek pavilon témában